Over Tolkenhuis

Tolkenhuis is een organisatie van bekwame, betrouwbare tolken en vertalers. Onze tolk- en vertaaldiensten zijn gespecialiseerd, van hoog niveau en bestrijken vrijwel alle talen en talencombinaties.

Er zijn zo’n 500 native speakers bij ons aangesloten die landelijk inzetbaar zijn. Bij voorkeur zetten wij tolken en vertalers uit uw directe omgeving in, wat kosten bespaart. Onze medewerkers zijn gespecialiseerd in diverse vakgebieden, zoals juridisch, technisch of zakelijk. Ook kunt u ons inschakelen voor het vertalen van dagelijkse conversaties of voor begeleiding in het buitenland. Wij bieden deze diensten aan tegen een concurrerende prijs.

Tolkenhuis garandeert kwalitatief hoogstaande communicatie tussen personen van uiteenlopende talen en culturen. Wij hebben aandacht voor afstemming, overleg en persoonlijke begeleiding. De basis voor een harmonieuze samenwerking in een multiculturele setting ligt voor ons in flexibiliteit en persoonlijke aandacht. Wij adviseren en denken met u mee, met een minimum aan bureaucratie. Uw tolk- en vertaalopdrachten realiseren wij binnen het door u aangegeven tijdsbestek, met aandacht voor uw behoeften en wensen. Wij verdiepen ons in uw omstandigheden zodat we een dienst kunnen leveren waarop wij in de eerste plaats trots kunnen zijn.

VACATURES

Tolkenhuis is permanent op zoek naar tolken, met name simultaan-tolken. U kunt uw cv naar ons sturen via de contactpagina.

TARIEVEN EN VOORWAARDEN

U kunt vrijblijvend een prijsopgave bij ons krijgen. Op opdrachten zijn onze voorwaarden van kracht.